Layla – Shock Pink (United In Pink)

Pink_ribbon2

Idag är det fredag och jag fortsätter med rosa. Hoppas ni inte har tröttnat. United In Pink håller på ända tills på söndag då det avslutas med Lela’s Nail Art Sunday för de som vill. Det är självklart ok med vanliga rosa manikyrer eller sminkningar då också.

Jag tänkte även passa på att fira holofredag. Två flugor i en smäll. 🙂 Skimmerskuggan är ju holovärdinnan så besök gärna henne ikväll för att få se länkarna till alla regnbågsmanikyrer.

Shock Pink beställde jag via Nailmail och jag gjorde ett noga urval bland alla godingar. Jag var inne hos holodrottningen nummer 1, Sminkan, och letade igenom hennes swatches på Layla. Jag föll då bl. a. för Shock Pink. Jag känner att det var ett superbt val. En riktigt härlig, mysig och varm rosa nyans med rejäla regnbågar. Ingen mesrosa här utan verkligen färgstark.

Applicering: Jag la detta över Nfu Oh Aqua Base och då var det en alldeles underbar formula. Det täckte med två lager och torkade snabbt. Bara bra alltså.

 

English:

TGIF! Feels good! 🙂 It’s still pink here and it will be pink all week. On sunday, it’s Nail Art Sunday and I will do my best to participate with something fun on my nails.

It’s also Skimmerskuggans Holo Friday today and I will be a part of that with Shock Pink. I saw this at Sminkan, the holo queen number 1 and needed it at once. Shock Pink has a beautiful warm pink tone and is really colorful. I love the rainbows and all of it.

Application: I used Nfu Oh Aqua Base as base. I don’t know how the formula is without the base but now it was perfect to apply. Two coats and good dry time.

 

Layla - Shock Pink 06

Layla - Shock Pink 07

Layla - Shock Pink 08

Layla - Shock Pink 10

Layla - Shock Pink 11

Layla - Shock Pink 01

Layla - Shock Pink 05

Layla - Shock Pink 03

 

15 reaktioner på ”Layla – Shock Pink (United In Pink)

  1. Ping: Depend Holographic Heather Pink | Sminkan & Emma

  2. Det här lacket är så vackert, jag älskar Laylas holografiska lack så mycket! Visst de kräver sin aqua base, men får de det så har de guldformula, jag älskar att måla med dem…

  3. Har också detta har jag för mig, snyggt är det men jag kunde inte låta bli att bli en aning besviken. När lacket heter Shock Pink så förväntar jag mig lite starkare rosa än vad det faktiskt är. Men bortsett från det är det ett snyggt lack med mängder av härliga regnbågar.

  4. Oj så fint! Det känns jättefånigt att jag inte lyckats var med en enda gång på rosa veckan, sorry! Jag har inte hunnit lacka alls, lever mest på arkivet just nu.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s