Deborah Lippmann – Mermaid’s Eyes

Kollektion: The Mermaids, Sommaren 2013

Jag hade tänkt lacka med ett Depend idag men jag fick inte upp den förbenade korken så jag får be min sambo om hjälp med det. Är det bara jag som ibland har problem med att få upp Depends korkar? Grrr.

Nåja. Jag är alltså själv hemma och fortfarande sjukskriven så jag fick ta fram ett lack som jag fick upp korken på istället. 🙂 Mermaid’s Eyes köpte jag via Members.com. Det var halva priset på ett gäng med Deborah Lippmann så jag slog till på detta och ett till ur samma kollektion.

Mermaid’s Eyes är inte lika snyggt som de övriga i kollektionen. Jag anade att det inte skulle vara det men kunde inte låta bli att köpa ändå. Det är absolut inte värt fullpris i alla fall.

Det är blått och därför ett bidrag till dagens Blå Måndag som Tove håller i. Det har en ljusblå lite metallic-aktig bas och har blå hexagonaler och smått glitter i guld. Det är mycket snyggare i verkligheten än på bilderna men ändå inget jag föll som en fura för.

Ytan blir extremt knögglig och ojämn så jag lade på ett rejält lager med överlack, Dior Gel Coat. Perfect överlack över glitter. Ändå ser man att det är ojämnt och på bara en liten stund har lacket ätit upp glansen och det är åter igen knöggligt.

Applicering: Lätt att måla med. Två lager men jag ser på bilderna att jag borde ha använt tre. Torktiden är normal.

 

English:

The Mermaids, Summer 2013

This looks great in the bottle but I knew that I wouldn’t fall for this. I bought it for half the price, though, so I couldn’t resist.

It’s blue so this i my post for today’s Blue Monday. Tove is the host so please visit her later for more blue manis.

I love Mermaids Dream but this is nothing like that. The color is nice and but it looks so bumpy on the nails. The base is some kind of metallic blue and there are hexagonals in darker blue and micro glitter in gold. I used a thick coat of Dior Gel Coat on top, which use to make every polish super shiny but that wasn’t enough for this hungry polish.

It looks better irl than in the pictures but I’m not in love.

Application: Easy application and two coats. I should’ve used three. Normal dry time.

 

Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes 01

Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes 02

Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes 03

Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes 04

Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes 05

 

Annonser

7 reaktioner på ”Deborah Lippmann – Mermaid’s Eyes

  1. Depend är inte de enda korkarna som är svåra att få upp, jag käpmade på bra med en flaska Revlon igår. Lyckades själv till slut men det var nära att jag gav upp. Rörtång eller skiftnyckel är ett bra multiverktyg annars;)

  2. Vet inte om jag har problem med Depend just men korkar i allmänhet kan jag ha lite svårt med, är rätt klen i nyporna. Ofta hjälper det med diskvantar eller sambo, i riktigt svåra fall får man tillgripa sambo i diskhandskar:) Tycker denna var helt okejfin men inte ett av de bästa från Lippmann.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s