OPI – Hotter Than You Pink

Kollektion: Neon Summer, Sommaren 2014
Utskickat i recensionssyfte

Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern. Känns helt galet skönt. Vi har inget alls planerat utan jag ser framför mig fyra tomma, lediga veckor. Det kommer bli småutflykter och liknande men inga större utsvävningar. Längtar.

När jag är tillbaka ska jag jobba på nuvarande företaget till och med mitten av September. Företaget har valt att lägga ned kontoret/butiken i Borås och vi har blivit uppsagda allihop. Jag har varit anställd i många år så jag har ganska lång uppsägningstid. Jag kommer att få lön till och med mitten av December och ska börja leta nytt jobb efter semestern. Hoppas allt löser sig. Än så länge känner jag mig lugn. 🙂

Nu till dagens fina lack. Ett rosa och blåskimrande neonlack som ingår i sommarens neonkollektion från OPI. Jag valde att skippa det vita baslacket och lade detta över vanligt baslack. Tre lager och jag tycker det funkar utan det vita lacket. Kanske att det poppar lite mer med vitt under? Det är skirt men ser ändå bra ut med tre lager. I vissa vinklar ser detta verkligen hett rosa ut. Ett skitsnyggt sommarlack. 🙂

Applicering: Lite skirt men täcker med tre lager. Formulan är lagom tjock och är lätt att hantera. Lacket torkar snabbt till en matt finish då det innehåller neonpigment så överlack är ett måte för glansig yta.

Lacket finns att köpa på Eleven.

 

Translation:

Neon Summer, Summer 2014
Sent for review

Tomorrow is my last day before my four week vacation begins. It feels so good.

I light up this grey day with a pink neon polish with blue shimmer. In some angles this looks too hot. Love the blue shimmer. I didn’t bother using the white base this time and I think it works without it. Maybe it pops a bit more with white underneath? A perfect shade for summer.

Application: Three coats and good formula. Dries matte so top coat is necessary if you want this to be shiny.

This can be found at Eleven. (Swedish webshop)

 

OPI - Hotter Than You Pink 01

OPI - Hotter Than You Pink 11

OPI - Hotter Than You Pink 09

OPI - Hotter Than You Pink 08

OPI - Hotter Than You Pink 07

OPI - Hotter Than You Pink 05

OPI - Hotter Than You Pink 04

OPI - Hotter Than You Pink 02

Inlägget innehåller en affiliatelänk. /This post consists of an affiliate link

Annonser

4 reaktioner på ”OPI – Hotter Than You Pink

  1. Klart det löser sig med jobb! Men det känns ju oftast lite jobbigt med såna stora omställningar, hoppas du mår bra iaf. 🙂 Ang. Hotter Than You Pink så tycker jag den är fin, men det finns finare neonrosa. 🙂

  2. Fint, men inte så jag måste ha det… Känner igen jobbgrejen, Men mitt jobb blev uppköpt och det försvann en massa tjänster. Efter 12 år i samma bransch är det svårt att byta, så jag började plugga istället. Läskigt, när man inte läst på högskolenivå sen förra årtusendet 😉 Men nu är det det bästa jag gjort 😀 kram på dig, och njut av semestern.

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s