H&M – Mint 2 Be

Dag tre som arbetsbefriad. Det rullar på, måste jag säga men jag har sökt mitt första jobb idag. Äntligen har jag ordnat till ett CV och det känns väldigt bra att ha kommit igång med jobbsökandet. Nu ska jag bara hitta fler intressanta tjänster att söka. 

Under tiden kan man lacka naglar och när det är onsdag så lackar man grönt. In och kika på Karin’s härliga lack. Hjälp, vad jag behöver skaffa mig det lacket.

Mitt bidrag är inte riktigt lika rafflande men det är fint. Dammigt, ljust mintigt med skimmer i guld. Skimret är aningens subtilt men det finns där absolut. 

Applicering: Två lager. Både bra formula och lite klurig. Svårt att säga vad det är som gör att jag inte är hundra nöjd. Det blev inte helt jämnt och sådant stör ju. Torktiden är normal. 

 

Translation:

It’s time for Karin’s Green Wednesday and Karin shows a gorgeous polish that I need to get my hands on. My contribution isn’t that thrilling but still nice. 

It’s a dusty mint with subtle golden shimmer. I like the shade and the shimmer. 

Application: Two coats but somehow hard to get completely even on the nails. The formula is easy to handle despite that and has normal dry time.

 

H&M - Mint 2 Be 05 H&M - Mint 2 Be 06H&M - Mint 2 Be 07H&M - Mint 2 Be 03 H&M - Mint 2 Be 04

 

10 reaktioner på ”H&M – Mint 2 Be

  1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

  2. Pingback: Gina Tricot – Turquoise Dust | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s