Orly – Happily Ever After

Kollektion: Once Upon A Time, Hösten 2009

Jag vill verkligen försöka återanvända lack emellanåt. Det känns ju så synd att bara använda lacken en gång och sen aldrig mer. Jag vill bli bättre på att använda äldre lack och idag händer det bara någon gång per år. Det beror ju mycket på att jag har massvis med otestade lack.

Happily Ever After visade jag 2009 om jag minns rätt. Oj, oj, oj, vilka fula bilder jag visade då. Bilderna idag är mycket bättre men jag är ändå inte helt nöjd med dagens resultat. Jag borde ha lackat på ett lager till på ringfingernageln och bilderna blev lite suddiga. Vill ju att det ska bli perfekt men det är inte alltid lätt.

Det här lacket är mycket finare i verkligheten och vad jag minns tyckte jag inte att det var så himla fränt då. Jag tycker mycket mer om detta nu och det trodde jag inte. Jag har dragit mig för att testa detta igen men jag ångrar inget. Dock är det ett mellanlack i min bok.

Det är vampigt med en mörkrödlila färg och skimmer i ljusare lila/blått. Svårt att avgöra. Skimret är väldigt diskret men jag tycker absolut att det tillför något extra till lacket.

Applicering: Fin formula, något rinnigt. Tre lager och normal torktid.

Translation:

Once Upon A Time, Fall 2009

I have decided to be better at reswatching some oldies Often I use a polish and then I put it in Helmer and forget about it. There are so many nice shades I have already tried that I want to see on my nails again.

Happily Ever After is a polish I didn’t really love when I tried it 2009. Now I have tried it once again and I feel different about it now. It’s much nicer than I remembered. Not a must have but very good looking on my nails and vampy.

The color is dark redtoned purple, almost plum, with subtle shimmer in blue-ish purple.

I’m not completely satisfied with my new pics. I should’ve put another coat on my ring finger and the pics are a bit blurry.

Application: Three coats and good formula. Maybe a tiny bit runny. The dry time is normal.

Orly - Happily Ever After 10

Orly - Happily Ever After 01 Orly - Happily Ever After 03 Orly - Happily Ever After 02

Orly - Happily Ever After 04 Orly - Happily Ever After 05 Orly - Happily Ever After 07 Orly - Happily Ever After 08

5 reaktioner på ”Orly – Happily Ever After

  1. Jag måste nog säga att dom här bilderna var något mer tilltalande än de från det första inlägget 😉

    Lacket är väldigt fint, men ett sånt som gärna blir stående för att det kanske inte ser så spännande ut i flaskan.

  2. Jag tycker verkligen om Orly som märke (bra hållbarhet, innehåll osv) men det är tyvärr inte ofta jag får den där ”måste ha”-känslan om färgerna på lacken. De är nästan alltid fina men det blir ofta som du säger mellanlack, fina men lätta att glömma bort att använda igen.

    Har du funderat på att sälja/skänka/tävla ut gamla lack? Om dom ändå bara står i hyllan och tar plats menar jag 🙂

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s