Spell Polish – 13 of Hearts

Kollektion: Just Plain Lucky
Utskickat i recensionssyfte

Idag vaknade jag upp och funderade på om det var en mardröm. Hade jag drömt alltihop? Det här med att ett rasistiskt parti har blivit tredje största partiet? Nä, inte var det en mardröm även om det kändes som det. Det var verklighet. Jag började dagen med en joggingrunda i ett samhälle där nästan en femtedel hade röstat på detta partiet. Detta är ingen politisk blogg, här vill jag visa härligheter som glada lack och vackra lack. Men idag vill jag vara lite politisk.

Istället för att visa blått denna Blå Måndag så vill jag visa kärlek. Jag har lackat med ett glitterlack från Spell Polish som bland annat innehåller hjärtan. Rosa kärleksfulla hjärtan med prismatiskt gnister. Lacket innehåller också mindre glitter och större cirkelglitter i fuchsia, mindre hexor i roséguld och några enstaka strängglitter. Jag la detta över svart. Jag vill ju att det mörka och hatiska ska översvämmas av värme och kärlek. Det var tanken bakom dagens manikyr. Mer kärlek, mindre hat. 🙂

Den här manikyren är så härlig i verkligheten. Jag blir glad av dessa söta hjärtan. Det gjorde sig verkligen över svart. Det enda som kunde kvitta för mig var strängglittret. Tyvärr var detta väldigt svårt att fota och manikyren ser så mörk ut vilket inte var min mening här.

Applicering: För att få med hjärtan får man fiska en del. Annars är det lättapplicerat och här har jag använt två lager. Torktiden är bra men ett rejält överlack krävs.

Translation:

Just Plain Lucky Collection
Sent for review

Today I woke up with a bad feeling. Like I have dreamt a nightmare. But it wasn’t a nightmare. It was reality. In yesterday’s election here in Sweden a racialist party became the third largest party. That feels so bad.

So, instead of showing blue today, I wanted to share some love in this country where 87% didn’t vote for racism. 87% voted for a warmer country, where people are welcome.

I decided to try 13 of Hearts by Spell Polish, a fuchsia glitter with different sizes of glitter and some hexagonals in rose gold. The best part is the cute hearts that look pink but at the same time look prismatic. I put two coats over black ‘cause I wanted to remove the dark with love.

I promise, this is not a political blog. I just wanted to spread some love this dark day in Sweden.

The polish is so gorgeous irl. Totally impossible to capture with my cam. Well, here’s the best photos of this beauty.

Application: Two coats over black. You have to fish for the hearts but it’s worth it. Otherwise it’s easy to apply. It dries fast but needs a good top coat.

Spell Polish - 13 of Hearts 05 Spell Polish - 13 of Hearts 06 Spell Polish - 13 of Hearts 07

Spell Polish - 13 of Hearts 04 Spell Polish - 13 of Hearts 08

Spell Polish - 13 of Hearts 09Spell Polish - 13 of Hearts 01 Spell Polish - 13 of Hearts 03

Annonser

5 reaktioner på ”Spell Polish – 13 of Hearts

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s