Depend – 399

Kollektion: Spring Nailpolish, Våren 2014
Utskickat i recensionssyfte

Jag tänkte ju lacka med ytterligare ett grönt men kom på att det är lika bra att jag försöker bli klar med i alla fall vårkollektionen från Depend. Jag har nu endast ett lack kvar från den kollektionen. Jag har även ett Rough Sweet och ett stort gäng sommarlack kvar samt att hösten bjuder på två kollektioner. Pheeew.

399 är verkligen vårigt. Så där ljust och skirt på något sätt. Nyansen är rosa med en skvätt violett i. Helt ok. Sött och allt men det är inget Pamsan-lack. Jag tror dock att det är en färg som älskas av många.

Applicering: Jag tyckte inte om formulan här. Det blev himla randigt och ojämnt. Två lager täcker egentligen men jag försökte jämna ut med ett tredje. Annars har jag inget att anmärka på. Normal torktid.

 

Translation:

Spring Nailpolish, Spring 2014
Sent for review

I have had trouble to catch up on all Depends lately that I have another Depend-post for you today. My first thought was to paint green again but I chose to wear a spring polish instead. Now I only have one left from that collection to try. Pheew. Still, I have one Rough Sweet, a bunch from the summer collection and the two fall collections that recently landed here.

Anyways. 399 is a pink creme with a hint of violet. Cute color but not a Pamsan color. I guess many out there love this kind of shade.

Application: I had trouble applying this. I wanted it to be even but it ended up the opposite. I used three coats and the dry time is normal.

 

Depend - 399 01 Depend - 399 02 Depend - 399 03 Depend - 399 07 Depend - 399 08Depend - 399 05 Depend - 399 06

 

Annonser

9 reaktioner på ”Depend – 399

  1. Ping: Zoya – Sparkle Gloss Top Coat | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s