My first bottles from Smitten Polish

Nähäpp, det blev inget holo idag. Trodde att jag skulle få tid över. Var tvungen att ta mig en tur till Borran och köpa kattmat plus att jag var sugen på att komma utanför 50-skyltarna en stund. 😀 Kom hem hungrig som en varg och sen dog jag i soffan.

Däremot har jag bilder på alldeles fantastiska lack som jag fick för ett tag sedan. Beställde direkt från Smitten men Edgy Polish har märket på sin webshop också om en känner för att få hem lacken snart. Dock vet jag inte vad som finns på lager just nu.

Det är inte det att jag inte har varit sugen på Smitten tidigare. Att det har dröjt så länge för mig att skaffa mig några lack från märket beror enbart på att jag har för många lack sedan tidigare och närmare tusentals lack på önskelistan. Inte lätt att var nagelnörd inte.

I alla falls…här är lacken från Smitten:

 

Translation:

At last I have ordered some Smittens and they arrived last week. I ordered directly from Smitten Polish’s shop and the delivery time was surprisingly short.

Amazing polishes, don’t you think? 🙂

 

Smitten PolishSafety Dance
Nuclear Sunshine
Electric Lime
Not Your Mama’s Easter Grass
Girl Sprouts

 

 

4 reaktioner på ”My first bottles from Smitten Polish

  1. Så snyggt! Förra helgen när Edgy hade demokratirabatt på 20% på grund av valet (vilket bra tillfälle att fira!) skulle jag beställa två av de gröna hololacken men de var ju så klart slut! Men det fanns ju annat fint!

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s