Smitten Polish – Electric Lime (United In Green)

Ja, jag vet. Säg inget! 🙂 Det är jättekonstigt att jag först nu har testat ett Smitten Polish. Ni ska veta att jag har haft många Smitten på önskelistan ett bra tag. För ett tag sedan fick jag äntligen tummen ur och klickade hem ett gäng. Det är ju så, att det finns FÖR många lack på önskelistan och det är inte alltid lätt att prioritera.

Jag kände i alla fall när jag lackade med Electric Lime att det var helt rätt att prioritera det lacket. Himlars, vilken härlig skapelse. Det är piggt med en vårig och sprudlande, grön nyans. Verkligen lime…men inte en som är för grön utan en ljusare variant. Som…de första björklöven på våren som är så där nya och fräscha. 🙂

Sen har vi då holo i detta. Inte för att det är det mest holografiska jag sett, men det räcker till. Svårt att få med på bilderna dock. Det är mer spännande i verkligheten.

Det är ju fortfarande United In Green som Karin håller i men även Skimmerskuggans holofredag. Besök gärna båda dessa härliga damer idag för att få både grönska och regnbågar.

Applicering: Det här var lite segt och tjockt. Undrar om det verkligen ska vara så. Jag lyckades ändå få till tre lager men det var svårt att sprida ut lacket jämnt över hela nageln. I slutändan syntes inte detta som tur var. Torktiden är lite seg. Får nog bli någon droppe thinner i detta vid nästa användning.

 

Translation: 

I know, I’m nuts. This is the first time I try a Smitten Polish. I can’t believe that I have waited this long. Well, now I have tried Electric Lime and what can I say. I love it. Such a happy and bright green holo. Just perfect.

Today it’s not only Karin’s United In Green, it’s also Kerstin’s holo friday. 🙂

Application: This was a bit sticky and thick. Should it be like that? I hade some problems applying this but after three coats it looked good. A bit slow dry time.

Smitten Polish - Electric Lime 02 Smitten Polish - Electric Lime 04 Smitten Polish - Electric Lime 05 Smitten Polish - Electric Lime 06 Smitten Polish - Electric Lime 09 Smitten Polish - Electric Lime 14 Smitten Polish - Electric Lime 16 Smitten Polish - Electric Lime 17 Smitten Polish - Electric Lime 18 Smitten Polish - Electric Lime 19 Smitten Polish - Electric Lime 21 Smitten Polish - Electric Lime 23

 

United In Green logo

7 reaktioner på ”Smitten Polish – Electric Lime (United In Green)

  1. Pingback: Läst i veckan – v 41 » Kajalpennan

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s