OPI – Today I Accomplished Zero

Kollektion: Coca Cola by OPI (Icons of Happiness), Sommaren 2014
Utskickat i recensionssyfte

Då har man gjort det igen. Segat och sparat det allra bästa till sist. Jag har redan bloggat om resten av lacken i Coca Cola-kollektionen. Så gick en nagel paj. Jag ville absolut inte använda detta lacket förrän naglarna hade växt till sig lite grann.

Innan vi går in på United In Pink-veckan med sockersöta, rosa nagellack ville jag visa detta rockiga och ruffiga lack. Ett lack i min smak.

Jag har läst om hur alla höjt detta nagellack till skyarna så jag hade höga förväntningar samtidigt som jag kände att jag har sett det överallt och nästan var lite trött på det. Men då ska jag berätta för er att jag nu förstår hypen. Ja, jädrar, det här är flådigt och ser nästan lite ondskefullt ut.

Det har en svart jellybas och rött glitter i två olika storlekar. Sjukt snyggt när det är blankt! Asläckert faktiskt.

Kunde man låta det vara så då? Näpp. Första gången jag såg swatches på detta lacket hade den bloggerskan även lagt ett matt överlack på detta. Det är många som har gjort det men jag ville inte vara sämre. Faktum är att jag beställde hem OPI Matte Top Coat enbart för detta syfte. Sedan verkar det ju vara himla användbart till annat också. 🙂

Det blev ju så himla grymt som matt. Jag kan liksom inte bestämma mig för vilket jag gillar bäst. Matt eller blankt. Jaja. Jag älskar lacket på alla sätt och vis.

Applicering: Första lagret blir lite randigt och ojämnt men sen är det inga problem att applicera. Tre lager, kanske fyra på vissa naglar och snabb torktid. Torkar lite, lite ruggligt så överlack rekommenderas för jämn och fin glans. Sen är det fritt fram för matt överlack.

 

Translation:

Coca Cola by OPI (Icons of Happiness), Summer 2014
Sent for review

Hi there! Before the the week of pinks starts I wanted to try a dark and evil looking polish. I had high expectations on this one and I was not disappointed.

This has a black jelly base and red glitter in two different sizes. It looks awesome. So…I had to try this with OPI Matte Top Coat. Just as awesome. 🙂

Application: Three coats, easy application and good dry time.

 

OPI - Today I Accomplished Zero 01 OPI - Today I Accomplished Zero 03OPI - Today I Accomplished Zero 02 OPI - Today I Accomplished Zero 07 OPI - Today I Accomplished Zero 08 OPI - Today I Accomplished Zero 09 OPI - Today I Accomplished Zero 10

The matte look comes here…

OPI - Today I Accomplished Zero matte 03 OPI - Today I Accomplished Zero matte 04 OPI - Today I Accomplished Zero matte 05 OPI - Today I Accomplished Zero matte 06 OPI - Today I Accomplished Zero matte 07 OPI - Today I Accomplished Zero matte 08 OPI - Today I Accomplished Zero matte 09 OPI - Today I Accomplished Zero matte 10

 

12 reaktioner på ”OPI – Today I Accomplished Zero

  1. Pingback: Läst i veckan – v42 » Kajalpennan

  2. Pingback: United in Pink – Darling Diva Crazy Ex-Girlfriend | ColorByte

  3. Pingback: Best of 2014 | ClawsInColor

  4. Pingback: OPI + Coca Cola 2015 | ClawsInColors

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s