Yunic – 40 Fantasy Colors

Dagens lack är ett av lacken som mina föräldrar hade med sig hem från Mallis. Jag har verkligen försökt hitta info om märket men det finns absolut inget på vårt annars säkra kort, Google. På flaskan finns även noterat ett företagsnamn och när jag sökte på det hittade jag en liten, liten sida på nätet. Där står inget om Yunic men däremot finns lite information om Marie LLuy, som jag tidigare visat.

Jag tror att detta är ett typiskt märke som finns att hitta på apotek och liknande. Då brukar ju inte marknadsföringen vara prio ett.

Jag valde att testa detta igår så att jag kan vara med på Karin’s Gröna Onsdag idag. Yay. Min första reaktion var; Sommar! Detta är ett så somrigt lack och jag längtar genast tillbaka till sol, grönska och värme. Givetvis plockade kameran nästan bara upp det blå i lacket.

Lacket hade lika gärna kunnat vara ett bidrag till Blå Måndag då det innehåller massor av blått skimmer. Basen är dock en härlig nyans av grönt. Det bara lyser om naglarna. Jag tror nästan att detta är unikt i min samling. Det är verkligen medelhavsgrönt…eller poolgrönt. Härligt helt enkelt och har lyst upp tillvaron här i höstmörkret. Dessutom får det en liten duokrom effekt.

Applicering: Tyvärr är det väldigt skirt. Jag har fyra lager på bilderna och fortfarande anar man nageln på sina ställen. Det är lätt att lacka med men har en seg torktid på grund av alla lager. Resultatet blir säkert bättre om man väntar längre mellan lagren men jag brukar inte ha tålamod till det. 🙂

 

Translation:

Today’s polish is a gift from my parents. They bought it in Mallorca. I have tried hard to find information about the brand on Google but nothing. Nothing at all. The only thing I found was a small site when I searched the company name that was on the bottle. I couldn’t find anything about Yunic. However, I found out that the company also has Marie Lluy in their selection.

I promise, this is green so I’m participating in Karin’s Green Wednesday.

It has a green base and lots of shimmer in blue which makes this look both blue and green. Slightly duochromic effect. So perfect for summer. It just glows. Looks exactly like the Mediterranean Sea.

In my stash, I think this is unique. Sadly, it’s very sheer.

Application: Four coats, at least. Easy application but slow dry time.

 

Yunic - 40 Fantasy Colors 02 Yunic - 40 Fantasy Colors 07Yunic - 40 Fantasy Colors 04 Yunic - 40 Fantasy Colors 05 Yunic - 40 Fantasy Colors 09Yunic - 40 Fantasy Colors 06

 

 

Annonser

3 reaktioner på ”Yunic – 40 Fantasy Colors

  1. Ping: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s