A-England – Rose Bower

Kollektion: Burne-Jones Dream

Fredag igen! Tiden bara flyger fram. Ikväll får jag träffa en del av släkten då det är lite kalas. Ska bli mysigt. 🙂 Jag lackade med detta underbara lack igår och vet inte om jag har hjärta att lacka om redan idag. Men ska det blir några inlägg här måste jag ta bort det. Dilemmat som nagellacksbloggare.

De inbitna nagelfantaserna har knappast undgått att A-England återigen har släppt en makalös kollektion. Jag håller i slantarna lite till men de ska hem till mig, förr eller senare. Bäst är väl att lacka med de man redan har. 🙂

Jag är nöjd med att jag inte lät detta stå och damma längre. För gudars skymning så tjusigt. Ja, fråga mig inte varifrån det uttrycket kom. Det helt enkelt bara dök upp i skallen. 😀 Som vanligt med A-England så blir det perfektion. Lacket har en lyster och ett djup som är så vackert. Nyansen är så fruktansvärt fin. Den är röd med en körsbärston. I lacket finns sparsamt med holoskimmer men det behövs inte mer till ett sånt här lack. Och glansen sen, glansen. Aaaah.

Fredag och holo betyder ju som vanligt Kerstin’s holofredag. Besök henne också, vettja, och säg hej.

Applicering: Täcker egentligen med ett lager men jag tycker om att ha en lite tjockare känsla på nageln så det blev två lager. Otroligt lättlackat och torkar snabbt.

 

Translation:

Burne-Jones Dream

A-England, oh A-England how I love your polishes. There is something special with the A-England. The polishes never disappoint. They always look so perfect and exclusive.

The new collection is on my wishlist, obviously. But first I have to try the ones I already have. I can’t believe I haven’t tried Rose Bower already. I’m glad I finally did. This is marvelous.

The color is deep cherry red and has sparse holo shimmer. The glow, the depth and the lustre. Gorgeous.

Not too crazy holo but I think Kerstin will approve this as a contribution to Holo Friday.

Application: Covers in one coat but I used two for a bit thicker look. Perfect formula och normal dry time.


A-England - Rose Bower 01A-England - Rose Bower 03A-England - Rose Bower 04A-England - Rose Bower 09A-England - Rose Bower 07A-England - Rose Bower 12A-England - Rose Bower 14

 

Annonser

6 reaktioner på ”A-England – Rose Bower

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s