Depend 7day – 7047 Pink Mania

Kollektion: Spring 2015
Utskickat i recensionssyfte

Ledig dag. Skönt. Jag tänkte bara blogga upp Pink Mania lite snabbt. Det är det sista lacket jag visar från vårkollektionen så nu kan jag ge mig på sommarlacken.

Återigen, snyggt lack från 7day. Jag tror att själva upplevelsen av hur det är att lacka med, gör att ett lack blir extra omtyckt av mig. Om det är lätt att måla med och lämnar perfekt resultat, då blir även ett ganska vanligt rosa extra trevligt.

Det här är inte unikt på något sätt men jag älskar hur det ser ut. I lacket finns ett gömt skimmer som jag inte såg i flaskan. Det ger lite extra lyster men det ser mest ut som ett härligt mellanrosa krämlack.

Applicering: Behöver jag ens nämna att det var lättlackat. Tre lager här dock. Snabb torktid. Inga konstigheter.

 

Translation:

Spring 2015 Collection
Sent for review

Here’s the last polish from the Spring Collection, Pink Mania. Such a perfect, pink creme. Lovely. Medium pink with hidden shimmer. Cute. Soon I can begin with the summer shades. Can’t wait.

Application: Perfect as usual. Three coats here and good dry time.

 

Depend 7day - 7047 Pink Mania 08 Depend 7day - 7047 Pink Mania 10 Depend 7day - 7047 Pink Mania 13Depend 7day - 7047 Pink Mania 09 Depend 7day - 7047 Pink Mania 14Depend 7day - 7047 Pink Mania 03 Depend 7day - 7047 Pink Mania 06 Depend 7day - 7047 Pink Mania 05

Annonser

2 reaktioner på ”Depend 7day – 7047 Pink Mania

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s