IsaDora – 516 Regatta

Kollektion: Blue Breeze, Sommaren 2015
Utskickat i recensionssyfte

Regatta är det senaste tillskottet från IsaDora och släpptes med årets Bronzing-kollektion. I butik från förra veckan. Peach Club, som släpptes med Colors In Action, och Orange Flash finns också i den här kollektionen. Peach Club har jag på naglarna nu så det kommer upp i dagarna.

Till Regatta som är ett galet snyggt måste-ha lack. Mörk och djup blå med crellykänsla. Sjuk glans. Jag totalälskar detta.

Som ni kanske förstår, så är detta mitt bidrag till Emelie’s Blå Måndag. 🙂

Applicering: Rinnigt men mer täckande än jag trodde. Jag har två lager här och det ser bra ut i verkligheten men jag borde ha använt tre lager för bildernas skull. Torktiden är normal.

 

Translation:

Blue Breeze Collection, Summer 2015
Sent for review

Regatta from the Blue Breeze Collection is out in stores from last week and that is a must-have. A gorgeous dark and deep blue crelly/jelly. Love the shiny finish and love the shade. Perfect.

This is my Blue Monday mani. To see what Emelie’s blue mani or make up is, check her blog out.

Application: Runny but better coverage than I thought. Two coats here but for the pics I should’ve used three coats. Normal dry time.

 

IsaDora - 516 Regatta 04 IsaDora - 516 Regatta 08 IsaDora - 516 Regatta 12IsaDora - 516 Regatta 09 IsaDora - 516 Regatta 13IsaDora - 516 Regatta 01 IsaDora - 516 Regatta 02

7 reaktioner på ”IsaDora – 516 Regatta

  1. Det är verkligen en galet snygg färg och finish på det där lacket! Ett sånt där som jag blir sugen på fast jag troligen har flera liknande lack redan… 🙂

  2. Pingback: OPI – My Car Has Navy-gation | ClawsInColors

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s