Depend 7day – 7053 Flying Piñata

Kollektion: Summer 2015
Utskickat i recensionssyfte

Men vad är detta? 😦 Det regnar och regnar och är kallt. Blev ju snuvad på våren totalt och nu ska det då vara sommar. Tjena! :/

Jag försöker ändå lysa upp den gråa tillvaron med härliga sommarlack och idag har turen kommit till Flying Piñata. Jag ska vara ärlig. Jag trodde inte att jag skulle bli så värst förtjust i detta. Det såg omodernt ut i flaskan och dessutom såg det skirt ut. Jag lackade och hoppsan. Det här var ju asläckert.

Jag äger inte många lack som ser ut så här och det är ju dumt. Detta lacket har en riktigt het fuchsianyans och sedan blått skimmer på det. Finishen har en glasliknande yta och det är verkligen fint. Jag äger inte OPI Kinky In Helsinki men tycker att jag ser likheter.

Applicering: Jag använde tre lager. Funkar nog med två också. Lättlackat och torkar snabbt.

 

Translation:

Summer 2015 Collection
Sent for review

Ok, it’s supposed to be summer in Sweden but it’s still freakin’ cold and rains constantly. I feel frozen and tries to lighten up the day with summer shades on my nails.

That’s no problem with todays polish. This is super gorgeous. Hot fuchsia with blue shimmer and the finish looks like glass. I loved this so much more than I thought I would do. Yay.

Application: Two-three coats and easy application. Good dry time.

 

Depend 7day - 7053 Flying Piñata 05 Depend 7day - 7053 Flying Piñata 06 Depend 7day - 7053 Flying Piñata 07 Depend 7day - 7053 Flying Piñata 09 Depend 7day - 7053 Flying Piñata 10Depend 7day - 7053 Flying Piñata 01Depend 7day - 7053 Flying Piñata 02

 

2 reaktioner på ”Depend 7day – 7053 Flying Piñata

  1. Pingback: Depend 7day Summer 2015 – Summary | ClawsInColors

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s