Who’s Pamsan?

Jag är en rockbrud som inte nödvändigtvis måste klä mig i svart och nitar men jag trivs nog ändå bäst i svart och en nit här och där. Inga tatueringar och inga piercingar. Skulle aldrig kunna bestämma mig för ett motiv och jag vet inte heller vart jag skulle nåla in den. Jag älskar metal och sköna rockriff men det är inte det jag främst bloggar om.

Något hände en dag…jag råkade komma över två OPI-lack. Sen var jag fast. Det gick fort. Ett sök på Google och sen hamnade jag på skönhetsblogg efter skönhetsblogg. Det var nagelbloggarna jag föll för mest. Habegäret växte. I början tänkte jag nöja mig med ett lack i varje färg. Sen skulle jag vara nöjd. Så var dock inte fallet. Vadå nöjd? Det finns ju ljusgrön, mörkgrön, skogsgrön, limegrön etc. Det var då jag förstod att jag hamnat i träsket. Gunkträsket. Efter att ha läst skönhetsbloggar ett ganska bra tag kände jag att jag vill också visa ”NOTD:s” och tipsa om senaste kollektionen från China Glaze. Därför startade jag ClawsInColor.

Allmänt
Jag bor i en villa på landet med min sambo och vår katt Dennis. När jag inte bloggar så tränar jag styrketräning eller springer en runda. Detta måste jag göra eftersom jag älskar mat, vin, godis och chips. 🙂 Edit: Nu kör jag LCHF så då blir det inte så mycket godis och chips. 🙂

Favoriter
Bullet For My Valentine
Dark Tranquillity
Heaven Shall Burn
In Flames
In This Moment
Raised Fist
Rammstein
Sabaton
Soilwork
Slipknot

Maila mig gärna: pamsan79@gmail.com

 

English:

I’m a gal that look typical Swedish with my pale/pink skin and blonde hair. Kinda short and small and very jolly almost all of the time. I guess that’s why folks become surprised when I say that I listen mostly to metal and death metal. I guess I don’t look that…gothic. 🙂 I still love black and red clothes and of course studs and skulls.

But…my biggest interest is nailpolish. Oh, how I love it. That’s why I have this blog. I love to check other nailpolish blogs out as well.

I live in Sweden, in a smaller community with my boyfriend and our beige cat Dennis. When I’m not painting my nails I’m at the gym or in front of the tv looking at Sons of Anarchy, True Blood or another amazing serie.

Have any questions?
pamsan79@gmail.com

 

11 reaktioner på ”Who’s Pamsan?

 1. Tänk att det var så det gick för mig med. Fast jag hade typ 50 nagellack som jag experimenterat klart med och så blev jag bara tvungen att starta en jag med. :))

 2. Hittade din blogg via Kajalpennan tror jag och fastnade direkt! Blev ännu mer biten när jag läste din OM. Måste säga att jag gillar verkligen din musiksmak. Är ett metalhead själv och imorgon bär det av till Göteborg för The Big 4! Mina husgudarna från 80-talet 😀

  • Åh vad kul med en ny läsare. 🙂 Blir alltid lika glad. Såg The Big 4 på tv:n och lovar dig att jag ångrar att jag inte var där. Hade gärna sett Slayer och Metallica i vilket fall. Förstod att stämningen var oslagbar.

 3. Hej Pamsan! 😀 Har en dotter på 8 månader som heter Pamela!
  Fascineras mycket av ditt sätt att fotografera, hur du fångar nagelackats glans och glittret i glitterlack (damn omöjligt tycker jag!) Har just köpt en ny kamera och övar ständigt på att fota naglarna! Inte helt lätt!
  Gillar din musiksmak! Du pysslar ju inte så mycket med nail art, och vet inte om du gillar det, men skulle gärna vilja dela med mig av In Flames -naglar!

  http://seizethenail.wordpress.com/2012/06/16/dagens-naglar-in-flames/

  Tack för en fin blogg!

  • Kul att du tittade in, trots att jag kände mig lite dum, för jag vet inte om det är riktigt okej att länka till sin egen blogg..?? (är inte direkt bloggvan, och kommenterar sällan, får skylla på det;))
   Bara kul att dela med sig till nån som kanske uppskattar det, helt enkelt! Kram!

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s