Misa – Mermaid Dreams

Kollektion: Paradise Shore, Sommaren 2011

Inköpsställe: Nailmail

Nu är naglarna kapade så att de ser ganska lika långa ut. Det ser bättre ut även om det är tråkigt att ha korta naglar igen. Misa är ett märke som jag inte har förköpt mig på. Äger inte så jättemånga faktiskt även om det finns många fina Misa-lack att köpa. Jag tror att jag har blivit lite avig efter alla inlägg om lång torktid.

Mermaid Dreams är verkligen en drömblå. Älskar den här typen av blå. Älskar blått. 🙂 Den känns lite lik China Glaze Blue Iguana i färgen men jag är inte helt hundra. Jag har inte jämfört. I vilket fall, den typen av lack kan inte gå fel. Det är sådana här lack som gör att jag inte kan sluta titta på naglarna. Det lyser och ser bara underbart ut. Färgen är mellanblå eller lite mörkare och har gudomligt skimmer. Jag bara älskar det!

Applicering: Det är en bra formula som är lätt att måla med. På mina korta naglar hade jag nog klarat mig med två lager men det blev tre ändå. Torktiden är svår att avgöra. Det var lördag eftermiddag och fläskfilén skulle fyllas och vi bastade kort därefter. Bastu och nylackat känns inte som en bra kombination.

 

English:

Paradise Shore, Summer 2011

What a gorgeus blue! I love it. It just glows on the nails. The shimmer is lovely and the color is perfect even on my short nails.

Application: I used three coats and the formula was great. But I’m not sure about the dry time. I did some cooking right after applying this and then we sat in the sauna for a while. Not the best choice for newly done nails, I guess.

 

Annonser

10 reaktioner på ”Misa – Mermaid Dreams

  1. Jag har bara swatchat mitt men det är nog dags att provköra det på riktigt snart, det är en så vacker blå!

  2. Ping: L.A. Girl Glitter Addict – Purge…igen…lite på skoj sådär. « ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s