OPI – Coca-Cola Red

Kollektion: Coca Cola by OPI (Icons of Happiness), Sommaren 2014
Utskickat i recensionssyfte

Äntligen ett blogginlägg. Vi har suttit de senaste kvällarna och planerat för badrummet så jag har inte hunnit lacka naglarna. Det är verkligen svårare än jag trodde att välja ut möbler och blandare. Vi är nästan helt klara med vad vi vill men det är några detaljer kvar att besluta om. 

Idag har jag i alla fall lackat med det bästa röda krämlacket jag någonsin har testat. Coca-Cola Red är ett perfekt rött krämlack med perfekt formula. Trodde inte att jag skulle bli så nöjd med detta men detta rekommenderas varmt. Speciellt för att formulan är så bra. 

Applicering: Skulle funka med ett lager men jag körde två för att få det lite tjockare på nageln. Torkar snabbt och är lättapplicerat. 

 

Translation:

Coca Cola by OPI (Icons of Happiness), Summer 2014
Sent for review

Finally a blog post. We are in the middle of a bathroom make over and it looks like a mess at home right now. Therefor I have not had the time to do my nails. But today I finally could give my claws some love. 

Coca-Cola Red is for real the perfect red creme. Not only the color is perfect, the formula is perfection. 

Application: This could be a one coater but I wanted a thicker look on my nails so I used two coats. Easy to apply and good dry time.

 

OPI - Coca-Cola Red 02 OPI - Coca-Cola Red 04OPI - Coca-Cola Red 03 OPI - Coca-Cola Red 05 OPI - Coca-Cola Red 06OPI - Coca-Cola Red 01

 

10 reaktioner på ”OPI – Coca-Cola Red

  1. Pingback: Best of 2014 | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s