Zoya – Chyna

Kollektion: PixieDust Collection, Våren 2013

Nu får det vara slut med bloggpausandet. Har ni haft det bra i dagarna? Haft en mysig jul? Jag har haft det lugnt och skönt och träffat min familj och några av mina vänner. Jag tänkte att jag skulle visa vad jag bar på julafton och några dagar efter det. Jag hade inte tid med någon avancerad manikyr så det fick bli detta vackra sandlack som Zoya släppte för längesedan. Har ni hört att Zoya ska sluta tillverka PixieDustarna? Jag fick småpanik eftersom jag älskar deras sandlack. Får se om jag beställer några som jag saknar.

Chyna ser ut som China Glaze Ruby Pumps innan det torkar till en matt och gnistrig yta. Fruktansvärt snyggt. Älsk på det helt enkelt.

Applicering: Två lager och lite rinnigare än vad jag är van vid när det gäller sandlack. Annars är det lättapplicerat och täckande och har normal torktid.

 

Translation:

PixieDust Collection, Våren 2013

Did you have a nice and joyful holiday? I had. 🙂 On Christmas eve I wore Chyna, this matte Ruby Pumps look alike. So beautiful. I’ve heard that Zoya will no longer produce PixieDusts which makes me a bit stressed. Now, I probably need to pick some more up before they disappears.

Application: Two coats, a bit runny but otherwise no problems. The dry time is normal.

 

Zoya - Chyna 01 Zoya - Chyna 03 Zoya - Chyna 05 Zoya - Chyna 06 Zoya - Chyna 10 Zoya - Chyna 11 Zoya - Chyna 12 Zoya - Chyna 13

 

 

4 reaktioner på ”Zoya – Chyna

  1. Hade en bra jul! Du med? 🙂 Lyckades göra lite vinter-inspirerad nail art (kommer säkerligen lägga upp bild på det nån gång xD, jag tog bild på hur det blev i alla fall). Min syrra gav mig ett nail-stamping nail art kit i julklapp, så det blir att prova det och se hur det går 😀

  2. Pingback: Best of 2014 | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s