Cirque – Potosi

För väldigt längesedan beställde jag Potosi från Edgy Polish. Det som hände med Potosi är sådant som händer mina lack lite för ofta. De köps för att jag bara måste ha och sedan ställer jag flaskorna i min bamsestora otestat-hög. Jag har galet många otestade och jag lyckas inte beta av lacken fort nog. Det är därför jag har ett typ av köpstopp för tillfället. Dock bryter jag det där köpstoppet hela tiden.

Nu till det här fräsiga lacket. Potosi är ett layeringslack med silverflakes. Det ser ut att var foliebitar i lite olika storlekar. I lacket finns även mikroglitter i silver och små hexagonaler i guld. Jag målade först ett lager över Gina Tricot Clay Blue men ville ha mer glitter så jag målade på ytterligare ett lager. Personligen så tyckte jag nog mer om detta med ett lager men det funkar absolut så här också. Jag tyckte väldigt mycket om det här. Det var himla snyggt över mörkblått.

Jag äger inget liknande det här. Flakes har vi ju sett mycket av men silver blir man inte bortskämd med.

Applicering: Lätt att måla med. Inget fiskande efter glitter behövs. Lite missnöjd med att det blev för mycket glitter på ringfingernageln men det gjorde inte så mycket.

 

Translation:

I ordered Potosi a long time ago from Edgy Polish. I just had to have it. Then…I put it on the shelf where all other untrieds stand. I have a lot of untried. I mean…A LOT!

Finally, I have tried Potosi and I absolutely love it. It’s for layering and it consists of silver flakes, micro glitter in silver and golden hexagonals. I put it on Gina Tricot Clay Blue and that was a lovely combo. I’m glad I’ve finally tried it.

This is unique in my stash and I have never seen a polish like this before. In a few days you’ll see another fun thing I did with this involved.

Application: Easy to apply. I used two coats here but I think one coat looked better. No fishing for glitter.

 

Cirque - Potosi 01

Cirque - Potosi 02

Cirque - Potosi 03

Cirque - Potosi 04

Cirque - Potosi 05

Cirque - Potosi 06

Cirque - Potosi 07

 

15 reaktioner på ”Cirque – Potosi

  1. Blev riktigt härlig effekt av det där lacket! Fint över blått också 🙂 Sticker flakesen upp sådär så man river sig på dem eller ligger de slätt mot nageln?

  2. Gaaah! Fy på dig Pamsan, visa ett så här läckert lack när jag själv borde sätta köpstopp så jag hinner använda mina lack! Över blått är det så dregelframkallande – riktigt coolt och schnyggt! 🙂

  3. Riktigt coolt! Har sneglat på detta några gånger eftersom jag faktist har vart i en silvergruva i Potosi 🙂 Men jag tror inte jag skulle känna mig helt bekväm med de stora silverflagorna på mina naglar… Fast det ser supersnyggt ut på dig!

  4. Väldigt snygg kombo. Riktigt läckert glitter & hade jag varit ner i denna silvergruva så hade jag klickat hem detta illa kvickt ( se Malins svar).
    Håller med om att man kan reta sig när glittret blir ojämnt, men det är nog bara en själv som ser det ; )

  5. Pingback: OPI – I Can Teal You Like Me (layering) | ClawsInColor

Kommentarer gör mig jätteglad! Jag läser alla kommentarer men har kommit på att jag har svårt för att hinna med att svara på alla. Direkta frågor kommer jag att prioritera. Tack godingar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s